Hjemmelaget kryddersmør
Difficulty: LettServings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesKryddersmør passer bra sammen med mye, både bakt potet, biff og som fyll i baguetter. Det er heller ikke noe vanskelig å lage selv helt fra bunnen av! Alt du trenger er fløte, salt og ønsket krydderier.
Jeg lagde tre forskjellige smaker denne gangen. En med hvitløk, chili og dill, en med basilikum og valnøtter og en med dill og en touch av hvitløk.
Ingredienser
2 pakker fløte
Smak til med salt
Ønsket krydder
Beskrivelse
- Du kan ha fløten i ett glass og riste til det blir smør, eller du kan fløten i en kjøkkenmaskin og stå å se på mens jobben blir gjort. Bare husk, det er VIKTIG å ha lokk på kjøkkenmaskinen for kjernemelken spruter MYE! Bruk gjerne en foodprosessor som her helt tett.
- La smøret gå til så mye som mulig av kjernemelka er kommet ut av smørmassen.
- Ha massen over i en sil og rør litt rundt for å få ut mest mulig av kjernemelka.
- Smaksett med ønsket krydder og ha over på fine glass. Disse har jeg kjøpt hos Clas Ohlson og er fine å sette på bordet.
Notat
- Bon appetit!